Laboratorijske Usluge
Za Vaše Ljubimce

Na Nas Se Možete Uvek Osloniti!

Laboratorijske Analize u Službi Zdravlja Vaših Ljubimaca

U našoj ambulanti razumemo važnost precizne i brze dijagnostike u svrsi zdravlja vaših ljubimaca. Naša laboratorija je opremljena najsavremenijom tehnologijom koja nam omogućava da pružimo detaljne laboratorijske analize. Ove analize su ključne za otkrivanje i praćenje raznih zdravstvenih stanja, omogućavajući nam da primenimo najefikasnije tretmane. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju pouzdanih rezultata koji pomažu u donošenju najboljih odluka za zdravlje vašeg ljubimca.

Specijalizovane Laboratorijske Usluge Za Vaše Ljubimce

Naša specijalizovana laboratorija nudi sveobuhvatne laboratorijske usluge kako bismo osigurali najbolju moguću brigu za vaše ljubimce. Upoznajte se sa našim ključnim uslugama:

Hematologija
(Krvna slika)

Naš hematološki servis pruža detaljnu analizu krvi vašeg ljubimca. Ova analiza nam omogućava da otkrijemo razne zdravstvene probleme poput anemije, infekcija, upalnih procesa i drugih poremećaja krvi. Brza i precizna dijagnostika je ključ za efikasno lečenje.

Biohemija

Biohemijski testovi nam daju uvid u funkciju vitalnih organa vašeg ljubimca. Analiziramo niz parametara poput jetre, bubrega, gušterače i drugih organa. Ovi testovi su neophodni za ranu detekciju bolesti i praćenje efikasnosti terapije.

Mikrobiologija

U našoj mikrobiološkoj laboratoriji identifikujemo prisustvo bakterija, virusa i parazita koji mogu uticati na zdravlje vašeg ljubimca. Koristimo napredne metode za brzu i tačnu dijagnostiku, što omogućava pravovremeno lečenje.

Patohistologija

Specijalizovani smo za proučavanje tkiva kako bismo dijagnostikovali razne bolesti, uključujući tumore i druge patološke promene. Naši stručni veterinari koriste mikroskopske analize tkiva kako bi pružili preciznu dijagnostiku i savetovanje u vezi sa najboljim tretmanima.

Uvek dostupni za Vas

U Veterinarskoj Ambulanti “Šapa”, posvećeni smo pružanju najkvalitetnije brige za vaše ljubimce. Posetite nas ili nas kontaktirajte za više informacija i zakazivanje termina. Vaši ljubimci zaslužuju najbolju moguću zaštitu, a mi smo ovde da to i pružimo!